KurumsalJava.com Otuzbininci İndirime (Download) Koşuyor

Hizmet vermeye başladığı günden beri yazılım sektöründe Java teknolojileri ile çalışanların yoğun ilgisini çeken KurumsalJava.com’un bünyesinde barındırdığı ve KurumsalJava.com yazarları tarafından kaleme alınan makalelerin indirilme (download) adedi 30.000 e yaklaştı.

Otuza yakın makale tasarım şablonları, extreme programming, yazılım mimarisi, performans, yazılım testleri, open source, ve mimari başlıkları altında okuyuculara sunulmaktadır. KurumsalJava.com sunduğu yüzlerce sayfalık Java kaynak makaleler ile Türkiye’nin öncü Java eğitim ve tecrübe paylaşım platformu haline gelmiştir.

PDF formatında olan makalelere Makaleler bölümünden ulaşabilirsiniz.


EOF (End of Fun)
Özcan Acar

Share Button
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

5 Comments

  • Şaban Ulutaş

    03 Kasım 2009

    özcan hocam yaptığınız iş takdire şayan. elleriniz dert görmesin…

  • acar

    03 Kasım 2009

    Tesekkür ederim Saban hocam, etrafimiza biraz faydamiz oluyorsa ne mutlu bize :)

  • ahmet

    25 Ocak 2010

    hocam keşke bunları bir paket halinde de sunsanız. rarlı bir şekilde hepsini indirip istediklerimizi seçsek içinden. tek tek indirmek zaman alıyor. hem diğer türlü updated haline ulaşılmış olur hem de forumlarda notlarınızın yayılması için de büyük bir imkan olur bence.

  • acar

    25 Ocak 2010

    Güzel fikir hocam, lakin paket olarak sunarsam hangi makalenin kac sefer download edildigini anlamak imkansiz hale gelecek…..

  • metin

    31 Temmuz 2010

    neredeyse hepsini indirdim ve okudum ama pdf dosyalarının içine tarih bilgisi de düşülürse iyi olur. Mesela dosyada diyor ki bugünlerde şu yeni teknoloji çıktı. ben sanıyorum bugünlerde yani 2010 da. Ama dosya içeriği 2004 te oluşturulduysa ve o teknoloji şu anda öldüyse.

    Anlatım çok güzel. TDD yi bunlarla kavradım. Yağ çekmek için değil ellerinizden ayaklarınızdan öpüyorum tam bir bilgi kaynağını milletin istifadesine sunmuşsunuz. İşte gerçek vatanseverlik.

Bir cevap yazın